Santa Bàrbara

Com a ermitans d’aquest últim any, no sabem què es pot dir de Santa Bàrbara que no s’hagi parlat en moltes ocasions; però sí que voldríem remarcar la satisfacció que ens dóna aquesta muntanya a tots els que d’una manera o altra hem col·laborat a la restauració de l’ermita i de la casa de l’ermità. Actualment els esforços es dediquen al manteniment i a les millores de l’entorn.

El que sí que ens agradaria és fer un esment a l’aplec que se celebra any rere any, si el temps ho permet, al costat de de l’ermita, i tenir un reconeixement i agraïment a tota la junta i col·laboradors dels Amics de Santa Bàrbara per l’esforç que representa organitzar una audició de sardanes “amb cobla” en un lloc tan fantàstic però a la vegada amb l’inconvenient afegit del desplaçament de la cobla i tota la pila de material que es necessita per fer un bon aplec.

Que per molts anys es pugui celebrar aquest gran aplec, que podria molt ben ser un primer plat que junt amb l’aplec d’Anglès acabés fent un àpat excel·lent!

Molt bon aplec a tothom!

Joan i Roser. Ermitans 2008/2009

Article publicat a la revista de l’Aplec de la Sardana de l’Agrupació Sardanista i Cultural Floricel (2009)